top of page

Tule kuukausilahjoittajaksi

Tehokkain tapa auttaa on säännöllinen kuukausilahjoitus. Kuukausilahjoittajana autat niitä, jotka tarvitsevat apua eniten. Samalla tuet yhteisöjä ja yksilöitä vaikeissa tilanteissa. Caritas kunnioittaa kaikkien ihmisarvoa, tekee työtä eriarvoisuuden vähentämiseksi ja edistää yhdenvertaisia yhteiskuntia.

Lahjoituksesi auttaa niitä, jotka tarvitsevat apua eniten ja tarjoaa tukea yhteisöille ja yksilöille vaikeissa tilanteissa.

Kannatustuki ohjataan sinne, missä on suurin tarve

Kotimaan sosiaalityö tukee lasten ja nuorten leirimaksuissa sekä joulun ajan ruokalahjakorteissa. 

Kehitysyhteistyöhankkeemme tukevat paikallisten yhteisöjen sopeutumista ilmastonmuutokseen, parantavat naisten ruokaturvaa ja edistävät ympäristöoikeudenmukaisuutta eri puolilla maailmaa. Autamme myös ihmiskaupan vaarassa olevia.

Tuemme jatkuvasti Ukrainassa asuvia ihmisiä.

Voit olla osa työtämme lahjoittamalle Caritakselle. Jokainen lahjoitus on tärkeä ja auttaa meitä jatkamaan tärkeää työtämme kotimaassa ja globaalisti. Kiitos tuestasi!

Voit tehdä kertalahjoituksen alla olevan lomakkeen kautta.

Liity kuukausilahjoittajaksi ja täytä alla oleva lomake. Voit valita kohteeksi joko kotimaan työn tai kehitysyhteistyön. Pienikin säännöllinen lahjoitus saa paljon aikaan!

Lomake ohjaa sinut tekemään e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Henkilötunnus auttaa kuukausilahjoitussopimuksen luomiseksi pankissasi, mutta sen antaminen ei ole pakollista. Henkilötunnus on ainoastaan pankkia varten ja Suomen Caritas ei tallenna sitä.

Keräyslupa: RA/2022/218

bottom of page