top of page

Lahjoitustietoa

Voit lahjoittaa Caritakselle

 

Kiitos lahjoituksestasi! Jokainen lahjoitus on tärkeä!

 

Kertalahjoittaminen toimii näin:

Lahjoittajan lahjoittajapolku (1).png

Caritaksella on rahankeräyslupa

Suomen Caritaksella on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, joka on annettu 16.2.2022. Sen tunnus on RA/2022/218. Luvan mukaan voimme käyttää rahoja seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Suomen Caritaksen omiin kehitysyhteistyöhankkeisiin ja hankkeiden omarahoitusosuuksiin sekä kehitysyhteistyöhankkeiden kehittämiseen.

  2. Kotimaan työ ja maahanmuuttajien kotoutustyö Suomessa: ohjaus- ja neuvontatyö ja osallistaminen yhteiskuntaan, tapahtumien järjestäminen, leirimaksuissa tukeminen, retkien tukeminen. Kotouttamistyö ja kotouttamistyötä tukevien hankkeiden omarahoitusosuudet.

  3. Katastrofiapu: Kansainvälisen katastrofiavun tukeminen

 

Lahjoittamisen yhteyshenkilö on Laura Koskelainen. Voit kysyä häneltä, mikäli sinulla on lahjoittamiseen liittyviä kysymyksiä. Saat Lauran parhaiten kiinni osoitteesta laura.koskelainen@caritas.fi ja numerosta 0400 305559.

Tehokkain tapa auttaa on säännöllinen kuukausilahjoitus. Kuukausilahjoittajana autat niitä, jotka tarvitsevat apua eniten. Samalla tuet yhteisöjä ja yksilöitä vaikeissa tilanteissa.

 

Olemme kiitollisia myös kaikista kertalahjoituksista.

Caritas kunnioittaa kaikkien ihmisarvoa, tekee työtä eriarvoisuuden vähentämiseksi ja edistää yhdenvertaisia yhteiskuntia.

bottom of page