top of page

Information om donation

Ni kan stödja Caritas antingen månadsvis eller med en engångsgåva. Tack för ditt bidrag! 

Att ge en gåva är enkelt. Först väljer du det ändamål du vill stödja och sedan väljer du beloppet. Du får ett automatiskt tackmeddelande när pengarna har framgångsrikt riktats till sitt avsedda ändamål.

Grafiken nedan förklarar processen (på finska):

Lahjoittajan lahjoittajapolku (1).png

Caritas Finland har ett insamlingstillstånd

Caritas Finland har ett insamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen den 16 februari 2022. Tillståndsnumret är RA/2022/218. Enligt tillståndet kan vi använda medlen för följande ändamål:

  1. Caritas Finlands egna utvecklingssamarbetsprojekt och självfinansieringsandelar av dessa projekt, samt utveckling av utvecklingssamarbetsprojekt.

  2. Inhemskt arbete och integrationsarbete för invandrare i Finland: vägledning och rådgivning, social inkludering, arrangering av evenemang, stöd för lägeravgifter och stöd för utflykter. Integrationsarbete och självfinansieringsandelar av projekt som stödjer integration.

  3. Katastrofhjälp: Stöd till internationella katastrofhjälpinsatser.

 

Kontaktperson för donationer är Laura Koskelainen. Om du har några frågor om att donera kan du nå Laura på laura.koskelainen@caritas.fi eller på 0400 305559.

Det mest effektiva sättet att hjälpa är genom att bli en månadsgivare. Som månadsgivare hjälper du dem som behöver det mest och stödjer samhällen och individer i svåra situationer.

Vi är också tacksamma för alla engångsgåvor.

Caritas respekterar alla människors värdighet, arbetar för att minska ojämlikhet och främjar rättvisa samhällen.

bottom of page