top of page

Caritaksen varainhankinta kehittyy

Päivitetty: 12. heinäk.


Suomen Caritas on mukana kahdessa keväällä alkaneessa Caritas Europan tukemassa ja rahoittamassa ohjelmassa, joka kehittää Caritaksen varainhankintaa. Advancing Caritas Through Solidarity (ACTS) -ohjelmassa Suomen Caritas koordinoi viiden maan tiimiä, joka kehittää kunkin jäsenorganisaation varainhankintaa. Tiimissä ovat mukana Luxembourgin, Portugalin, Skotlannin ja Viron Caritas-järjestöt. Hanke tavoittelee kestävää ja kehittyvää varainhankintaa.

Osallistujat saavat oppia toisiltaan ja jakavat tietoa hyvistä toimintatavoista muille varainhankijoille webinaareissa. Viime huhtikuussa tiimin jäsenet olivat vieraana Helsingissä. Työpajassa tutustuimme kunkin maan varainhankinnan nykytilanteeseen, keskustelimme hyvästä vuorovaikutuksesta lahjoittajan kanssa ja kävimme läpi SCIAFin varainhankintastrategiaa.

Syksyllä 2024 hankkeessa järjestetään kaksi webinaaria, jotka ovat avoimia kaikille Caritaksen varainhankkijoille. Lue lisää sivuilta linkin takaa.

Toinen tuki on Caritas Europan järjestämä opetusohjelma Fundraising learning path, joka tukee osallistujamaiden varainhankintavalmiuksia, jossa valmistuu varainhankintastrategia ja löydetään uusia rahoituslähteitä.


Suomen Caritaksen verkkosivujen lahjoitussivujen uudistuminen etenee. Taustalla oli Caritaksen viestinnän ja varainhankinnan asiantuntija Laura Koskelaisen Ammattimainen varainhankinta -opintoihin kuulunut uudistus. Jo Paastokeräyksen ja Kotimaan keräyksen verkkosivut oli toteutettu uudistuksessa. Kannattaa käydä katsomassa lahjoitussivujen kehitystä verkkosivuiltamme.

Voit lähettää palautetta sivuista ja Caritaksen varainhankinnasta osoitteeseen laura.koskelainen@caritas.fi
6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page