top of page

Haemme Kehitysyhteistyön asiantuntijaa

Haluaisitko, että työsi näyttää tältä? Etsitkö merkityksellistä työtä, jossa voit vaikuttaa ja tehdä yhteistyötä kansainvälisissä tiimeissä?

Etsimme nyt joukkoomme kehitysyhteistyön asiantuntijaa vastaamaan järjestömme kehitysyhteistyöstä. Tehtäviisi kuuluu kehitysyhteistyöhankkeidemme koordinointi, seuranta ja raportointitehtävät sekä budjettisuunnittelu ja -seuranta. Lisäksi tehtävään kuuluu uusien hankkeiden suunnittelu ja rahoitushakemusten valmistelu. Vastaat myös kehitysyhteistyöhön ja -politiikkaan liittyvästä viestinnästä ja vaikuttamistyöstä. Seuraat ja koordinoit Caritaksen rahallista tukea humanitaariseen työhön, erityisesti Ukrainaan. Keskeisimpiä työtehtäviäsi on myös kansainvälisen yhteistyön koordinointi paikallisten hankekumppaneidemme, muiden maiden Caritas-järjestöjen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suomen Caritas kunnioittaa kaikkien ihmisarvoa, tekee työtä eriarvoisuuden vähentämiseksi ja edistää yhdenvertaisia yhteiskuntia. Toimintaamme kuuluu niin avustustyö kotimaassa kuin kehitysyhteistyö. Teemme viestintä- ja vaikuttamistyötä oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Työskentelemme osana maailmanlaajuista Caritas-verkostoa.


Toivomme, että sinulla on:

- soveltuva korkeakoulututkinto

- hanke- ja taloushallinnon osaamista

- ihmisoikeus- ja tulosperustaisen kehitysyhteistyön tuntemusta

- kokemusta järjestötyöstä ja varainkeruusta

- kokemusta kansainvälisen yhteistyön koordinoinnista

- viestinnän ja vaikuttamistyön osaamista

- hyvä suomen ja englannin kielen taito

- valmius matkustaa

 

Eduksi luetaan:

- kokemus Ulkoministeriön rahoittamien hankkeiden koordinoinnista

- kokemus yritys- ja oppilaitosyhteistyöstä

- muu kielitaito, etenkin ruotsi

- hyvä IT-osaaminen

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa saat vastuuta ja pääset kehittämään ammattitaitoasi. Liittymällä joukkoomme, tulet myös osaksi maailmanlaajuista Caritas-verkostoa ja sen tarjoamia oppimis- ja verkostoitumismahdollisuuksia. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme että voit aloittaa työt 1.8. Toimistomme sijaitsee Meilahdessa, Helsingissä. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.


Lisää tietoa tehtävästä antaa pääsihteeri Larissa Franz (p. 050 300 2515) 10.5. klo 10–12 ja 17.5. klo 10–12 ja nykyinen kehitysyhteistyön asiantuntija Laura Silver (p. 040 091 0036) 13.5. klo 12-15 ja 15.5. klo 10-13.  Haethan paikkaa mahdollisimman pian mutta viimeistään 19.5., sillä alamme haastatella jo hakuaikana ja päätämme haun heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen larissa.franz@caritas.fi. 

164 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page