top of page

Kesätöissä Caritaksessa

Olen ensimmäisen lukiovuoteni suorittanut opiskelija ja Caritasesta sain ensimmäisen kesätyöpaikkani. En olisi välttämättä tullut ajatelleeksi Caritakseen hakemista ilman mummuani, joka on ilmeisen paljon ollut mukana Caritaksen toiminnassa jo pitkään. Hän suositteli minulle hakemuksen laittamista, ja onnekseni sain paikan.

Ella ja toinen Caritaksen kesäharjoittelija David Kuusitiellä

Työjakso oli lyhyt, vain kaksi viikkoa ja olisin viihtynyt pidempäänkin, mutta ehdin lyhyessäkin ajassa tekemään erittäin monipuolisia tehtäviä. Työtehtävistäni osa oli sinänsä täysin uutta minulle mutta sain myös minulle tuttuja hommia. Minusta juuri parasta oli se, kuinka monipuolista työ oli, sillä uudet jutut antoivat minulle runsaasti uusia kokemuksia ja rohkeutta tehdä lisää uusia asioita. Pääsin osallistumaan kesäbasaariin, jossa tapasin monia erittäin mukavia ihmisiä ympäri maailmaa, mikä oli ehdottomasti täysin uusi ja mahtava kokemus minulle. Työtehtäväni eivät siis olleet minkään tietyn osa-alueen tehtäviä, vaan laajalti kaikenlaista.

Kesätyönä tämä on ollut varsin opettavainen kokemus moneltakin näkökulmalta. Työelämää varten tietysti erittäin hyödyllinen, mutta erityisen iloinen olen siitä, että opin Caritaksen toiminnasta laajasti, ja arvostamaan ihan uudella tavalla avustustyötä tekeviä henkilöitä sekä järjestöjä.

Aika meni nopeasti ja mieluusti jatkaisin työskentelyä täällä. On ollut mahtavaa päästä auttamaan tärkeässä työssä ja aloin todella miettimään vapaaehtoistyötä mahdollisuutena. Super kiitos Caritakselle!


Kirjoittaja: Ella Takala

114 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page