top of page

Kesätyöntekijä Neela viihtyi Caritaksessa kaksi viikkoa

Yhdeksännen luokan lopun jälkeen mietin, mitä tekisin kesäsetelillä, jonka olin koulusta saanut. Mieleeni ei tullut kesätyöpaikkaa jonne vielä pääsisi, joten kysyin äidiltäni apua. Hän järjesti minulle työpaikan Suomen Caritakseen.


Työskentelin täällä kaksi viikkoa. Aikaisin herääminen ei ollut helppoa ja melkein joka aamu saavuin töihin hyvin väsyneenä. Lempi työtehtäviäni täällä oli erilaisten julisteiden teko, joita tein HYVIN monta. Ensimmäisellä viikolla täällä oli minun ja äitini lisäksi työskentelemässä Adriana. Avasin Adrianan kanssa muutamia laatikoita, joissa oli nicaragualaista keramiikkaa. Kuvasin ne ja lisäsin verkkokauppaan. Somistin myös hyllyt ja näyteikkunat uudelleen.

Yhtenä päivänä osallistuin IYC:n ja Caritaksen järjestämään seminaariin, joka oli elämäni ensimmäinen seminaari. Olin varmaan nuorin siellä, enkä tunnistanut kuka siellä puhuu suomea ja kuka ei… onneksi seminaari oli englanniksi, että me kaikki ymmärrettiin mistä siellä puhuttiin. Tein seminaarista Facebook-julkaisun.

Helteiden aikaan en tykännyt siivota, varsinkaan väsyneenä. Onneksi silloin oli tietokonehommia.


Näiden kahden viikon aikana pystyin käyttämään minun parhaimpia taitoja ja kivointa mielestäni oli, kun muut tykkäsivät minun tekemistä julisteista.

Uutta opin eniten siitä, mitä Caritas tekee ja missäpäin. Voisin tulla tänne työskentelemään taas seuraavana kesänä.

Kiitokseni menevät Caritakselle ja sen työntekijöille, jotka päästivät minut työskentelemään täällä.


Kirjoittaja: Neela Koskelainen

40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page