Caritas-kauppa

Ostamalla ihania luostarituotteitamme tuet samalla avustustyötämme! Tervetuloa nyt myös kierrätysvaateostoksille Caritaksen kauppaan Meilahdessa.

Caritas-kauppa on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-15. Verkkokauppa on aina auki.

Myymme ranskalaisen Ganagobien luostarin saippuoita ja ihonhoitotuotteita, sevillalaisessa Nuestra Senora de los Angelesin luostarissa käsin tehtyjä suklaita, saksalaisia kynttilöitä sekä kahvia Nicaraguasta ja Etiopiasta.

Nicaragualaisten keramiikkaesineiden taustoihin voit tutustua tästä linkistä.

Tuotteita voit ostaa toimistostamme osoitteesta Kuusitie 6, Helsinki tai verkkokaupastamme alla. Verkkokaupan tilauksiin lisäämme postituskulut 5,90 euroa.

Jäsenmaksunsa maksaneet Suomen Caritaksen jäsenet saavat 10% alennusta kaikista tuotteista. Tällöin tilaus on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen caritas@caritas.fi.